BLOG

Quarantaine domeinnaam


Auto reinigenQuarantaine domeinnaam


Hoe krijg je een quarantaine domeinnaam in bezit? Lees ons stappenplan.

Quarantaine domeinnaam - DOMAINleads.netJe wil een domeinnaam registreren maar je komt er achter dat de domeinnaam bezet is.

Je besluit wat onderzoek te doen en tijdens het raadplegen van de WHOIS database ontdek je dat de domeinnaam over enkele weken expireert. Wat nu? Heb je nu een kans om de domeinnaam te registreren of -nog- niet? In dit artikel leg ik uit wanneer een domeinnaam in quarantaine wordt geplaatst en wat je kan doen om de in quarantaine geplaatste domeinnaam in bezit te krijgen.


De definitie – Een domeinnaam in quarantaine
Een domeinnaam in quarantaine is opgeheven, maar de domeinnaam kan nog niet door derden worden geregistreerd. De voormalig houder kan gedurende de quarantaine de domeinnaam als enige weer in bezit krijgen."Laat alle partijen tegelijk voor je werken, dit vergroot de kans op succes!"En nu niet wedden op één paard!
Nu je weet hoe het proces van domeinnaam expiratie uit quarantaine verloopt is het van belang dat je weet wat je kan doen om de kans op succes te vergroten. Een domeinnaam in quarantaine wordt dus op de 75e dag na de aangegeven expiratiedatum daadwerkelijk vrijgegeven voor nieuwe registratie. Je weet niet of je de enige bent die interesse heeft in de domeinnaam en uit ervaring kan ik vertellen dat dit meestal ook niet het geval is. Indien je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in de quarantaine domeinnaam raad ik je af om op de 75e dag zo af en toe de WHOIS database te raadplegen met als doel zelf de domeinnaam te registreren zodra dit weer mogelijk is. Zoals je wellicht al verwacht zijn er professionele partijen die beschikken over software om een domeinnaam uit quarantaine zo snel mogelijk te registreren voor klanten die hiertoe opdracht hebben gegeven. In het geval ook maar één iemand een dergelijke partij in de arm heeft genomen is je kans op eigen succes nagenoeg nihil. Je kan simpelweg niet op tegen de frequentie waarmee software automatisch via verschillende servers probeert om de domeinnaam te registreren. Als je dus serieus interesse hebt zal je gebruik moeten maken van de diensten van de grote partijen om je kans op succes te vergroten.


De grote partijen die domeinnamen in quarantaine graag voor je registreren:

Deze partijen staan bekend om de meeste successen en de meesten werken volgens het principe “no cure no pay”. Wil je dus de kans op succes zo veel mogelijk vergroten dan doe je er goed aan bij alle partijen de opdracht tot registreren van je gewenste domeinnaam uit quarantaine in te dienen. Er kan uiteindelijk maar één partij succesvol zijn.

• Tip: Laat alle partijen tegelijk voor je werken, dit vergroot de kans op succes!

Gelukt, één van de partijen heeft de domeinnaam uit quarantaine geregistreerd waarop je hebt gezocht! Hoe mooi dit in eerste instantie ook mag klinken, het betekent nog niet dat de strijd is gestreden. Het is namelijk in dit stadium nog mogelijk dat iemand anders bij dezelfde partij dezelfde opdracht heeft ingediend. In dat geval zal de domeinnaam bij opbod worden verkocht. Alleen diegenen die voorafgaande aan de drop een opdracht tot registratie hebben ingediend mogen deelnemen aan de verkoop. Een dergelijke verkoop bij opbod kan je uiteraard nog meer geld kosten, echter in het geval je geen opdracht tot registratie hebt gegeven is je kans op registratie van de gewenste domeinnaam verkeken. Immers, bij deelname aan de verkoop bij opbod kan je altijd nog besluiten niet -verder- te bieden.Nu je weet hoe een domeinnaam uit quarantaine weer aan de markt wordt teruggegeven kan je hiermee je voordeel doen. Succes is nooit gegarandeerd, toch ben je nu beter in staat te beslissen welke resources je kan en wil gebruiken om je kans op succes te vergroten. Succes!

Op zoek naar goede domeinnamen voor uw bedrijf? Bekijk dan de marktplaats van DOMAINleads of vraag ons naar de mogelijkheden!
Uw domeinnaam verhuren is eenvoudig.
Wij raken graag met u in contact

Een kop koffie of een berichtjeDOMAINleads - Domeinnaam huren en/of verhuren

DOMAINleads is dé Nederlandse specialist voor uw domeinnaam huur en verhuur over de hele wereld. Kijk in onze domein marktplaats voor ons assortiment aan te huur staande domeinnamen. Bij ons kunt u domeinnamen huren / verhuren en ook gebruikmaken van onze aanvullende services; Domeinnaam Bemiddeling, Landingpages, Linkbuilding SEO en Google Adwords Campagnes. Uw domeinnaam registreren is bij ons ook mogelijk. Heeft u een bepaalde domeinnaam op het oog dan geven wij gratis advies of dit de juiste domeinnaam voor u is. Wij hebben de expertise om met uw domeinnaam conversie te genereren op een goede manier. Meer leads en klanten richting uw website doormiddel van domeinnaam huur en onze services. Onze domeinnamen staan niet te koop maar te huur. Heeft u een domeinnaam te koop staan, dan kunt u bij ons uw domeinnaam te huur zetten. Op deze manier kunt u geld verdienen met uw geparkeerde domeinen. DOMAINleads: professioneel, persoonlijk en betrouwbaar. Bij DOMAINleads bent u met domeinnaam huren aan het juiste adres! Partner: Eco Green Auto Clean

DOMAINleads links:
Domein Marktplaats - Domein Aanbieden - Onze Pakketten - Onze Services